Koostisosad:
1 kimp värsket sparglit
400g puhastatud räime
320g fusilli pastat
ekstra neitsioliiviõli
soola
Vinegrettkastme jaoks läheb vaja:
75ml First Harvest ekstra neitsioliiviõli
sidrunit
soola
musta pipart
kreeka pähkleid
Valmistamine: küpseta spargel kergelt oliiviõlis ja lisa mõne minuti pärast pannile räimed. Piisab, kui küpsetad veel 5 minutit ja ongi valmis. Maitsestamiseks lisa soola.
Fusilli pastat keeda täpselt nii kaua, et valmidusaste oleks „al dente“ ehk mitte liiga pehme Kurna keeduvesi välja ja loputa pasta üle kuuma veega.
Vinegrettkastme tegemisel pigista poole sidruni mahl ekstra neitsioliiviõli hulka, lisa näpuotsaga soola, musta pipart ja peeneks tükeldatud kreeka pähklid.
Seejärel sega räimed ja sparglid pasta hulka koos vinegrettkastmega ja pastaroog ongi valmis. Võid serveerida soojalt või külmalt.