Kogus: 4 portsjonit
Koostisosad:
1 suur baklažaan
1 punane paprika
1 roheline paprika
2 suvikõrvitsat
1 suur tomat
1 või 2 küüslauguküünt (vastavalt soovile)
Borges ekstra neitsioliiviõli
soola
Provence ürdisegu
Valmistamine: Eelsoojenda ahi 180 ºC. Pane baklažaan pooleks tunniks vette kuhu oled lisanud ka natukene soola – see aitab vähendada nende mõrkjat maitset. Pese köögiviljad ja kuivata need köögipaberil. Lõika kööviljadest 1cm paksused ribad. Saad täiusliku ratatouille kui lõikad kõik köögiviljad ühepaksuseks. Määri küpsetusvorm ekstra neitsioliiviõliga ja pane köögiviljad vormi kihtidena. Maitsesta soola, Provence ürdisegu ja hakitud küüslauguga. Nirista kööviljad üle Borgese ekstra neitsioliiviõliga ja pane roog 1,5 tunniks ahju (temp 180 ºC). Serveeri soojalt.